Prijzen

Met Portal Builder kan je gegevens uit Exact op diverse manieren in je klantportaal presenteren. Ook kan je een onbeperkt aantal users toegang geven tot het portaal voor hetzelfde, vaste maandtarief. Je hoeft dus geen extra Exact users aan te schaffen.

We maken onderscheid tussen de volgende drie soorten widgets:

1. Aanmaken / aanvragen

Je stelt een portaalgebruiker in staat om via een widget één entiteit, bijvoorbeeld een verzoek, document of relatie aan te maken in Exact.

  • Denk hierbij bijvoorbeeld aan het aanvragen van een brochure. Het is niet nodig dat een portaalgebruiker deze gegevens nog kan inzien of bewerken.

Consultancy:

  • Eenmalig betaal je consultancy uren 

2. Tickets / (stam)gegevens onderhouden

Je stelt portaalgebruikers in staat om één entiteit bijvoorbeeld een verzoek, document of relatie aan te maken, in te zien, op te zoeken of te bewerken in Exact.

  • Bijvoorbeeld: een supportverzoek waar je samen met de klant in werkt om tot een oplossing te komen.

Consultancy:

  • Eenmalig betaal je de consultancy- uren

3. Overzichten

Je stelt portaalgebruikers in staat om een overzicht te raadplegen.

  • Bijvoorbeeld: je stelt de klant in staat zijn eigen verkoopfacturen in te zien of afgenomen consultancydagen te raadplegen.

Consultancy:

  • Eenmalig betaal je de consultancy uren

Prijzen per maand

Aantal widgets  Maandelijks (per widget) Aantal databronnen/ databases Maandelijks (per databron)
1e widget € 25 per stuk  1e databron  € 0
2e t/m 4e widget € 20 per stuk  2e t/m 4e databron  € 10
5e t/m 9e widget € 17,50 per stuk   5e t/m 24e databron  € 5 
10e t/m 19e widget € 15 per stuk  25 databronnen of meer  € 4
20 of meer € 10 per stuk    

 

Maandelijkse kosten per widget & databron

Naast de maandelijkste kosten gebaseerd op het aantal widgets dat u gebruikt, kijken wij ook naar het aantal databronnen of databases.

  • Een databron is één Exact administratie in Exact Globe of Exact Financials. Bij Exact Synergy spreken we niet over administraties maar over een database.

 

Portal Builder app

Indien u ook gebruik wil maken van de Portal Builder app dan wordt hiervoor € 10,00 extra per maand, per widget in rekening gebracht. Per widget kan worden bepaald of deze wel of niet in de app gebruikt hoeft te worden.

 

Door hiernaast op akkoord te klikken of door gebruik te blijven maken van deze website, geef je ons toestemming voor het gebruik van cookies Akkoord