CMS onafhankelijk werken met Portal Builder

Portal Builder is CMS-onafhankelijk, dat wil zeggen dat het alle content management systemen ondersteunt. Een formulier wordt namelijk opgebouwd met behulp van een binnen Portal Builder gegenereerde code, die het formulier vervolgens presenteert binnen de eigen huisstijl. Klanten hebben dus niet door dat het webformulier niet binnen het CMS is ontwikkeld, wat natuurlijk wel zo prettig is.

Zelf bepalen welke informatie je deelt met Portal Builder

Je kiest zelf welke Exact-onderdelen je in het webformulier wilt tonen op je website, webshop of intranet. Bepaal zelf of je alleen informatie uit Exact wilt tonen of ook de mogelijkheid wil bieden om door de klant ingevulde velden gevalideerd in Exact te importeren. Denk hierbij aan een RMA-formulier dat op de achtergrond een serviceverzoek in Exact genereert voor de verdere opvolging. Klanten kunnen alle mutaties, notities en gekoppelde documenten blijven 'monitoren' via de website of webshop.

Kosten besparen met Portal Builder

Doordat klanten de opvolging van hun melding kunnen inzien, zullen zij minder zaken per telefoon en e-mail regelen. Dit bespaart natuurlijk direct op de bedrijfskosten!

Door hiernaast op akkoord te klikken of door gebruik te blijven maken van deze website, geef je ons toestemming voor het gebruik van cookies Akkoord